Zweeds/Nederlands forum

Voor Nederlanders en Zweden die elkaars taal willen spreken.
För nederländare och svenskar som vill tala varandras språk.

Je bent niet ingelogd.

Aankondiging

Wegens teveel spam is dit forum gesloten voor nieuwe aanmeldingen.

#1 2012-03-22 15:54:00

De Andersons
juniorlid/juniormedlem
Geregistreerd: 2012-03-22
Bijdragen: 2

CD Cornelis Vreeswijk

Beste Zweden-liefhebbers,

Wij zijn theatergroep De Andersons en in mei 2012 willen we een CD gaan opnemen met de mooiste liederen uit onze theatervoorstelling 'Vreeswijk & De Andersons', een bruisend liederenprogramma met repertoire van liedkunstenaar Cornelis Vreeswijk. Het belooft een prachtige CD te worden met nieuwe vertalingen en bekendere liederen van Vreeswijk in nieuwe arrangementen en Zweeds-Nederlandse vertolkingen. Daarnaast gaan we werken met geweldige muzikanten.

www.deandersons.nl

Wij willen ontzettend graag dat deze CD er gaat komen! Echter, bij het maken van een CD komen veel kosten kijken die wij zelf niet volledig kunnen dekken. We moeten rechten afdragen, een studio huren, cd's laten drukken, foto's maken, artwork ontwerpen, muzikanten betalen, enzovoorts. Daarom hebben we ons project aangemeld op http://www.voordekunst.nl, een website waarop kunstprojecten in wording op zoek zijn naar aanvullende financiering door particulieren en bedrijven, oftewel 'crowdfunding'. Op deze manier kunt u via voordekunst.nl een donatie doen en uiteraarad krijgt u daar ook iets voor terug!
Voorbeeld: als u €20,- doneert bellen wij u op om u te bedanken en zingen we live aan de telefoon een Vreeswijk-lied voor u, als u €50,- doneert bellen wij u op om u te bedanken en u toe te zingen én u krijgt de gesigneerde CD thuisgestuurd, voor alle donaties hebben we een leuke tegenprestatie bedacht (vrijkaartjes, Zweedse avond, VIP-pakket...). Als u naar onze internetpagina surft vindt u een overzicht. Alle beetjes helpen!

Als het u leuk lijkt om mee te helpen aan ons project en bij te dragen aan het in leven houden van dit Zweeds-Nederlands cultureel erfgoed dan kunt u surfen naar onderstaand internetadres:

Klik hier

Laten we er samen een mooie CD van maken!

PS: Wist u dat voordekunst een ANBI is? Een wat? Een Algemeen Nut Beogende Instelling. Dit houdt in dat het voor zowel particulieren als bedrijven fiscaal voordelig kan zijn om via voordekunst aan projecten te geven. Zie voor meer informatie: http://www.voordekunst.nl/anbi

Offline

 

Bulletin Board voettekst

Powered by PunBB